top of page

Equipa Nostra

Antreneaza-te cu echipa noastra de campioni!

Antrenorii nostri experimentati doresc sa impartaseasca cu tine bucuria calariei si a interactiunii cu calul.

Claudiu Gheorghe

Antrenor nivel International

Fascinat de cai si pasionat de calarie, la vârsta de 11 ani s-a alăturat Clubului Steaua București, Acesta a fost începutul unei cariere lungi și de succes  atat ca și călăreț cat și ca antrenor.

Detine numeroase titluri Grand Prix, atat pe plan național cât și internațional, printre care 8 medalii de aur la Grand Prix de 5 * și participarea la finalele Cupei Mondiale de la Gotteborgh în 1993.

De-a lungul carierei sale a concurat cu succes în majoritatea disciplinelor și pe o mare varietate de rase și tipuri diferite de cai. Aceasta flexibilitate a fost, și încă este, un mare avantaj.

Claudiu  a antrenat calareti incepatori pana la nivel de Grand Prix si de asemenea si cai tineri pana la nivel de probe marii.

El  insusi călăreț, antrenor și designer de parcours, este obișnuit să privească un călăreț din toate cele trei unghiuri. Are o mare empatie cu calaretii si se va concentra sa scoată tot ce este bun din ceea ce poate oferi fiecare  calaret individual, fără a-l aglomera cu exerciții inutile.

De asemenea, datorita experientei sale, are o perspectivă deosebită asupra capacității individuale a cailor; ce este cel mai potrivit pentru fiecare cal, cand si cum sa actioneze pentru a maximiza rezultatele obtinute in conditii de totala siguranta si confort pentru cal.

Abordabil, flexibil, distractiv, competitiv, entuziast, dedicat -  Claudiu vrea să vadă un rezultat și va depune toate eforturile pentru a-l obține. Dacă la sfarsitul lectiei atât calul cât și călărețul se simt bine , el știe că și-a atins scopul.

12987157_1007635299324681_2071472283013466256_n.jpg
DSC00153[1].JPG

Neda Brezanin

Monitor de călărie / Administrator

Neda se asigura ca totul functioneaza perfect, ca toate standardele de siguranță sunt respectate în orice moment si ca atat calaretii cat si caii au toate conditiile necesare ca activitatea sa se desfasoare fara perturbari.

​După mulți ani de muncă si experienta acumulata in mari companii multinaționale din industria de petrol, Neda a decis să schimbe mediul de lucru, dar crede în practicile de sănătate și siguranță dobândite in experienta profesionala, si le impune ca pe un stil de viață pentru toți cei de la EquiCentric.

 Neda este, de asemenea, un monitor certificat de călărie, și  este disponibila unde este nevoie si de cate ori trebuie

Dunja Al Jamal

Instructor

Dunja a fost in preajma cailor, s-a antrenat și a concurat intens de la o vârstă fragedă. Principala ei pasiune sunt sariturile peste obstacole și are multe medalii naționale și balcanice individuale și pe echipe.

De-a lungul ultimilor ani Dunja a lucrat cu Claudiu la dresajul multor cai tineri, aducându-i la nivel de competiție.

În timp ce continuă să concureze, ii place să-și transmită cunoștințele cu normă întreagă prin coaching / învățarea elevilor.

Un instructor foarte pasionat și răbdător, și-a dezvoltat propriul stil de predare si este foarte iubita mai ales de cei mai mici elevi.

20664482_1386613634790736_201832876487238624_n.jpg
bottom of page